Portugal, Algarve,Vale da Vida, Het pure leven.
het Huis de Stulp Prijs en info
Foto's Omgeving

Laat je zintuigen weer tot leven komen zittend tussen de sinaasappelbomen. Geniet van een glas èchte verse sinaasappelsap (zelf geplukt) kijkend over het heuvellandschap.

Wandel langs de rivier om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het meer of luier lekker in een hangmat

Aan de andere kant van de rivier (op 400 meter afstand) woont de familie Kunst. Verder zijn er 5 honden, 2 paarden en 2 varkens die dol zijn op sinaasappels
Aangezien wij niet zijn aangesloten op een energienetwerk maar zelf onze zonne-energie genereren, vragen wij om bewust met de energie om te gaan.

Voor wie van de natuur, absolute rust en privacy houdt, van volledige ontspanning en onthaasting. Proef en geniet van het pure leven op het privé landgoed “ Vale da Vida” (vallei van het leven) in de heuvels boven de historische stad Silves (Algarve).

Ki

Kikkers zingen ´s avonds het hoogste lied en de vogels slapen in de boomgaard. Aangezien er geen “licht vervuiling” is zullen de sterren je overweldigen.

Er zijn twee accommodaties: "het Huis" en "de Stulp". Ze zijn ieder afzonderlijk maar ook gezamenlijk te huur; allebei een eigen plek, allebei een eigen boomgaard, allebei rust en ruimte.